M/S Museet for Søfarts digitale logbog
Tryk 'Opdater' for et nyt billede...

Om logbogen

Hvad er en digital logbog?
En digital logbog er et synonym for det mere brugte ord blog. Blog er en forkortelse for weblog, altså en net-log eller dagbog. Blogs er kendetegnet ved at det er meget nemt at skrive nye indlæg, og at de derfor ofte bliver opdateret med nyheder, kommentarer og indlæg.

Hvorfor?
I adskillige år har vi sendt et nyhedsbrev via email ud til et større antal abonnenter. Med denne nyhedsblog håber vi at kunne nå en endnu større læserskare, både af mennesker interesserede i museet og dets udvikling, men også folk der er interesserede i museer om sådan og deres liv bag kulissen.

Hvem?
Redaktører for nyhedsbloggen er museumsinspektør Benjamin Asmussen og museumsinspektør Thorbjørn Thaarup, og bloggen er åben for indlæg fra museets medarbejdere, der fortæller om aspekter af deres arbejde på museet. Du kan læse mere om de skrivende medarbejdere på vores personaleside.

Hvad med mig?
Ethvert indlæg har forneden et kommentarfelt, som vi vil opfordre alle til at bruge. Er du enig eller uenig i indlægget, eller har et forslag til forbedring eller andet ris eller ros, så skriv i kommentarfeltet, hvorefter det vil kunne læses af alle læsere på bloggen.

Du er også velkommen til at kontakte Thorbjørn på email tt@mfs.dk med ris, ros eller forslag til forbedringer.